Over Isiris

“Mijn missie is om het schilderen voor een grote groep toegankelijk te maken. Dit doe ik door online de cursus Tabletschilderen aan te bieden.”

 

Mijn naam is Iris Roselie, en ik werk als beeldend kunstenaar onder de naam Isiris.

Voorjaar 2017 heb ik de Isiris Art Academy opgericht om mijn misse te kunnen volgen.
Schilderen op de Tablet of Phone is voor vele mensen mogelijk, want wie heeft tegenwoordig geen Tablet of Phone? Want ook op de mobiele telefoon kun je tekenen en schilderen!
Het voordeel van schilderen op de Tablet:├éáJe kunt overal schilderen en het geeft vrijheid om te schilderen op de tijd dat het jou past. De Apps bieden vele mogelijkheden, diverse schildersgereedschappen en werkwijzen. Hierdoor kun je fijn experimenteren, spelen, uitproberen, en zelfs in de verdieping gaan.

Door de lessen in een online cursusomgeving aan te bieden wil ik vele mensen bereiken, zodat veel mensen kunnen beleven hoe fijn het is om op de tablet te schilderen.

Mijn interesse is altijd uitgegaan naar de kunstvormen. De creativiteit zat al jong in mijn bloed, en ik heb dan ook een opleiding aan de Modeacademie gevolgd, die ik met succesvolle resultaten kon afronden. In de loop der jaren heb ik ook allerlei cursussen gevolgd op het gebied van kunstzinnige vorming. Van dans tot theater, van circus tot dessinontwerpen, film, photoshop en nog vele anderen.

Sinds 2007 woon ik in Groesbeek, waar ik ge├â┬»nspireerd door de mooie omgeving, ook de rust en letterlijk de ruimte kreeg om mij intensief te bekwamen in het schilderen. Deze kans heb ik gegrepen en ik heb de 4-jarige opleiding tot Holistisch Beeldend Kunstenaar afgerond.├éáNaast de opleiding tot Holistisch Beeldend Kunstenaar heb ik een opleiding voor het geven van kunstzinnige lessen afgerond en ben ik gediplomeerd Kunstzinnig Coach Beeldend.
Als kunstenaar heb ik verschillende groepsexpositie verzorgd en exposeer ik in binnen en buitenland.

Sinds 2013 ben ik naast het schilderen met verf ook gestart met het schilderen op de Phone en Tablet. Ik heb mooie schildersapps ontdekt en graag wil ik al mijn ervaring van de afgelopen jaren delen via de onlinecursussen.

Naast de kunst hou ik van natuur, historie, fotograferen, filmen, theater, zingen, ontdekken en nog veel meer.